• После 10 години постоење, дојде моментот кога треба да се збогуваме! ИБиз ќе згасне на 1ви ноември 2021.

Social auto poster - wordpress плагин

Аце

Ordinary guy.
Зачленет/а
9 септември 2011
Мислења
2,036
Реакции
856
Веб-страница
ibiz.mk
wcfPHrw.png

Плагинот е совршен за вордпрес страни кои имаат содржини кои сакаат да бидат споделени. Повеќе кликнете на линкот кој води до Envato страната.
Линк:
Код:
https://elements.envato.com/social-auto-poster-wordpress-plugin-W2LXDKG

Линк за симнување:
Код:
https://app.box.com/s/naqtojb5xyssaooelqw4gxofj3ux60ig

Virustotal скен:
Код:
https://www.virustotal.com/gui/file/476b0b83cdba86d0b148ed54ddcfc03ceec9f23e7a938c02c9e9bb906c00f7f8/detection
 
  • Like
Реакции: Ace
На врв Дно