Прелистувањето на ИБиз како нерегистриран корисник е ограничено на неколку форуми.
Избегнете го ова ограничување со бесплатна регистрација..

Трофеи освоени од Ace

 1. 5
  Доделено: 30 Март 2020

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!

 2. 10
  Доделено: 12 Декември 2018

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.

 3. 50
  Доделено: 31 Јули 2018

  VIP член

  Сега си VIP член на ИБиз! Имаш пристап до скриените форуми.

 4. 15
  Доделено: 4 Април 2015

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.

 5. 2
  Доделено: 28 Мај 2014

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!

 6. 1
  Доделено: 27 Мај 2014

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.