Прелистувањето на ИБиз како нерегистриран корисник е ограничено на неколку форуми.
Избегнете го ова ограничување со бесплатна регистрација..

Трофеи

 1. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.

 2. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!

 3. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!

 4. 10

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!

 5. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.

 6. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.

 7. 15

  Сериозно омилена личност

  Вашите мислења привлекле повеќе од 100 допаѓања.

 8. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.

 9. 20

  Тежок зависник

  1000 мислења? Неверојатно!

 10. 20

  Никогаш не ни е доста од тебе!

  Вашите мислења им се допадна на останатите членови повеќе од 250 пати.

 11. 25

  Facebook

  Поврзи го твојот ИБиз профил преку Facebook.

 12. 25

  Twitter

  Поврзи го твојот ИБиз профил преку Twitter.

 13. 30

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Честитки, вие сте идол!

 14. 50

  VIP член

  Сега си VIP член на ИБиз! Имаш пристап до скриените форуми.

 15. 100

  ИБиз Автор

  Имаш пишано пост кој е објавен на ИБиз порталот.