Трофеи

 1. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
 2. 2

  На некој му се допаѓате

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 3. 5

  ИБиз Член

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 4. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 5. 10

  Им се допаѓам!

  Your messages have been positively reacted to 25 times.
 6. 10

  10 од 10

  Трофеј кој се добива за 10 дена членство, 10 мислења, 10 допаднати мислења.
 7. 15

  Сериозно омилена личност

  Content you have posted has attracted a positive reaction score of 100.
 8. 15

  Една година член

  На нашиот форум сте член 1 година. Како награда добиваш 15 поени.
 9. 20

  Зависник

  1.000 пораки? Импресивно!
 10. 20

  Никогаш не ни е доста од тебе!

  Your content has been positively reacted to 250 times.
 11. 25

  Facebook

  Поврзи го твојот ИБиз профил преку Facebook.
 12. 25

  Twitter

  Поврзи го твојот ИБиз профил преку Twitter.
 13. 30

  Идол

  Content you have posted has attracted 500 positive reactions.
 14. 50

  VIP член

  Сега си VIP член на ИБиз! Имаш пристап до скриените форуми.
 15. 100

  ИБиз Автор

  Имаш пишано пост кој е објавен на ИБиз порталот.
На врв Дно